این مجموعه داستان که توسط یاسمن خلیلی نوشته شده است ؛ به زندگی آدمهای جامعۀ مدرن، روابط و دغدغههای آنها میپردازد، آدمهایی از طبقۀ متوسط که با مشکلات شخصی و اجتماعی مختلفی دست و پنجه نرم میکنند.
یاسمن خلیلی نخستین رمان خود را تحت عنوان «یادت نرود که …» در سال ۱۳۹۴ از نشر چشمه منتشر کرد که تاکنون به چاپ یازدهم رسیده است. این رمان ابتدا طرحی سینمایی بود که فیلمنامهاش با عنوان «زمستان ابدی» در خانه سینما ثبت شده است. «یادت نرود که …» در سومین دوره از جشنواره رمان ایرانی (سال ۱۳۹۸) برنده جایزه بهترین کتاب شد.
در خرداد ۱۳۹۵ کتاب «نقش جنگ بر سینمای غیرجنگی ایران» را از نشر «نظر» منتشر کرد. این کتاب بر اساس پایاننامه کارشناسی ارشد او گردآوری شده است که در جشنواره «هنر و ادب مقاومت» برنده جایزه شد (سال ۱۳۹۵). این کتاب با در نظر گرفتن چارچوب نظریه روانشناسی تحلیلی کارل گوستاو یونگ به تبعات و تاثیرات روانی و اجتماعی جنگ بر انسانها میپردازد و این مقوله را در چند فیلم مهم سینمای ژانر دفاع مقدس بررسی میکند.
سومین کتاب این نویسنده با عنوان «انگار خودم نیستم» زمستان ۱۳۹۶ از نشر ققنوس منتشر شد که در حال حاضر (پاییز سال ۱۴۰۰) به چاپ هشتم رسیده است. این رمان در نخستین دوره از جشن کتاب سال جوانان (تابستان ۱۳۹۸) شایسته تقدیر شده است.
فکرهای خصوصی چهارمین کتاب یاسمن خلیلی است که توسط انتشارات ققنوس به چاپ رسیده است و در داستانهای آن از عشق، نفرت، حسرت، ناکامی و به نوعی از سرنوشت سخن میگوید و خواننده را به همدردی با قهرمانان داستانها و شاید گاهی قضاوت کردن دربارۀ آنها دعوت میکند.