در جهانی که همواره و پی در پی در حال تغییر است اغلب انسان ها در برابر این دگرگونیها و تغییرات سر سختانه مقاومت می کنند. آنها همواره خواهان بهبود اوضاعشان هستند ولی برای رسیده به آن ها ضربه هیچ گونه تغییری در افکار و عملکردشان نیستند.
درس اول اینکه : افکارتان را تغییر دهید و برای رسیده به موفقیت در زندگی از افکار پوسیده گذشته فاصله بگیرید.
برای اینکه بدانید، که به درستی در مسیر موفقیت در حرکتید؛ از خود بپرسید « آیا در راستای تحقق هدفهایم در حرکت هستم ؟ » وقتی عادت کنید که تنها کارهایی را انجام دهید که شما را به جانب هدفهایتان هدایت کند، قطعاً زندگیتان متحول می شود.
دیری نمی گذرد که می بینیم در جانب تحقق خواسته های خود در حرکتید. وقتی هدف مشخص و روشنی را برای خود در نظر بگیرید ، و دقیقاً بدانید که چه می خواهید از دست زدن به هر اقدامی که شما را به هدفتان نمی رساند خوداری خواهید کرد. و با سرعتی معجزه آسا به آنچه می خواهید دست پیدا می کتید.
باید توجه کنید که ما از دنیایی محدودیت های فراوان عبور کرده ایم و به عصر ذهن وارد شده ایم، ثروت در وجود شما جای گرفته است، اما همه چیز به طرز فکر و عملکردتان بستگی دارد.
ارسطو ، فیلسوف یونانی، در 250 سال قبل از نیلاد مسیح ، فلسفه غربی را پایه گذاری کرد که نام آن « اصل علیت ارسطویی » بود . که در زمان حاضر به آن قانون « علت و معلول » می گوییم . این قانون می گوید ، هر اتفاقی ، علتی دارد و یا شاید هر اتفاقی به دلیلی رخ می دهد و باور داشته باشید که: ( موفقیت یک حادثه نیست ) و آنچه اتفاق می افتد تصادفی نیست، بلکه نتیجه یک قانون تغییر ناپذیر است ، توجه داشته باشید که ، شما باید با دنیا به شکلی که هست برخورد کنید نه به شکلی که می خواهید باشد، برخی افراد فکر می کنند که بخت و اقبال عامل مهمی در موفق شدن می باشد. آنها فکر می کنند که بعضی از آدمها خود به خود بخت بلند و یا خوش شانس ترند. و بعضی دیگر فاقد آن هستند ، طوری از شانس حرف می زنند که انگار تقدیر و سرنوشت مقدر کرده آنها در فقر و گرفتاری به سر ببرند در صورتیکه با تفکر و عملکرد صحیح توان تغییر تقدیر ( خود ساخته ) خود را دارند اما از آن غافل می شوند اگر به واقع می خواهید که به استقلال مالی و ثروت برسید به قول تئودور روزولت « کاری را که می توانید، با آنچه دارید در همان جایی که هستید، انجام دهید.
رضا بهرامی