کتاب «اقتصاد خوردنی» نوشته ها جون چانگ با ترجمه سعید عدالت جو توسط انتشارات کتابستان معرفت منتشر و راهی بازار نشر شد.

 

به گزارش فیل نامه و به نقل از  مهر، کتاب «اقتصاد خوردنی» نوشته ها جون چانگ به تازگی با ترجمه سعید عدالت جو توسط انتشارات کتابستان معرفت منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب با زبانی ساده و شوخ طبعانه، اصول و نظریه‌های اقتصادی را با استفاده از نمونه‌هایی از تاریخ و فرهنگ غذا در سراسر دنیا شرح می‌دهد.

 

نویسنده این کتاب «ها جون چانگ» اقتصاددان مشهور و استاد دانشگاه کمبریج است که بیش از ۱۰ کتاب در زمینه‌ اقتصاد به چاپ رسانده و جوایز زیادی را کسب کرده است. او در این کتاب به خواننده آموزش می‌دهد که چگونه با نگاه کردن به جهان از طریق چشم یک اقتصاددان گرسنه، به فهم بهتری از پدیده‌های اقتصادی دست یابد و از خطاهای رایج در این زمینه جلوگیری کند.

 

کتاب «اقتصاد خوردنی» شامل ۲۳ فصل است که هر یک به یک مسئله اقتصادی مربوط به غذا می پردازد. برخی از مسائلی که در این کتاب مورد توجه قرار گرفته اند، عبارتند از: رابطه بین شکلات و دوران پساصنعتی، رابطه بین بامیه و کاپیتالیسم، رابطه بین سوشی و افزایش تجارت جهانی و…

 

در هر فصل، نویسنده با ارائه تجربه‌های شخصی و تاریخی خود از غذاهای متنوع، به تحلیل عوامل اقتصادی، سیاسی، تاریخی، و فرهنگی که در شکل دادن و تغییر آنها نقش داشته‌اند، می‌پردازد.

 

او با بهره‌گیری از داده‌ها، آمار و منابع موثق، حرف‌های خود را با مدرک و استنتاج های قاطع تأیید می‌کند. او همچنین با بررسی و انتقاد از برخی از نظریه‌ها و فرضیات متداول در اقتصاد، به نقد و ارزیابی چالش ها و مسائل موجود در این حوزه می‌پردازد.

 

این کتاب با ۲۲۴ صفحه و قیمت ۱۹۰ هزار تومان عرضه شده است