چهارمین کارگروه تخصصی «فناوری های نوین در پردازش منابع خطّی و نادر» توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد.
به گزارش فیل نامه و به نقل از مهر، چهارمین کارگروه تخصصی «فناوری های نوین در پردازش منابع خطّی و نادر» با موضوع کاربرگهها و نرم افزارهای مورد استفاده در کتابخانه های عضو مکتب و مبحث پدیدآور توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در اندیشگاه فرهنگی سازمان برگزار شد.
در این جلسه فریبا افکاری دبیرشورای کتابخانه های دانشگاه تهران، پریسا کرم رضایی سرپرست نسخ خطّی دانشگاه تهران، پیمان سمندری معاون اداره کتابخانه و مسؤول پژوهش و آموزش مؤسسه کتابخانه و موزه ملّی ملک، زهرا مدرسی مدیرکل کتابهای خطّی و نادر، الهام چیذری فرد مدیرکل اطلاع رسانی، سعید بهرامی مدیرکل دفتر شناسایی و فراهم آوری منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران حضور داشتند.
در ابتدای این نشست نوشاد رکنی رئیس اداره اطلاعات فرهنگی و حفاظت فنی کتابخانه و موزه ملّی ملک به منظور انتقال تجربه، گزارشی از چهل و چهارمین نشست اجلاس انجمن کتابداران خاورمیانه (melcom international) ارائه کرد.
وی در این ارائه به معرفی اعضای علمی این اجلاس و موضوعات بررسی شده مانند مطالعات عثمانی، مطالعات تاریخی در کتابخانه ها، نسخههای خطّی، چالشهای کتابداری مدرن، کمکهای اخیر خاورمیانه به کتابخانه های دانشگاه تورنتو و مرکز حفاظت PAC کتابخانه ملّی قطر اشاره کرد.
در این نشست تخصصی ضرورت فناوریهای نوین در مبحث پدیدآور، چگونگی استفاده از تکنولوژی در راستای دسترسی آسان و مناسب به منابع، ورود کتابخانه ملّی ایران به عنوان کتابخانه مادر در بحث سیاستگذاری در موضوع کاربرگههای مورد استفاده در سایر کتابخانه ها مورد بررسی قرار گرفت